Kinesitherapeuten Bewegingsconsulenten Endermologen

Werkwijze

Ontspanning, maar met resultaat!

Zij die er geen geluk mee hebben, weten het heel goed: ‘Gezondheid is het kostbaarste goed in een mensenleven’. Veel kwetsuren en kwaaltjes kan je voorkomen door op een gezonde manier en onder begeleiding te bewegen. Daarom hebben we een aangename wellnessruimte in onze praktijk.

Met een aantal wetenschappelijk onderbouwde toestellen, elk met hun eigen doelstelling, laten we mensen bewegen volgens hun eigen tempo, wensen en behoeften.

De ene persoon wil meer soepelheid en spiermassa, de andere wil de rug en wervelkolom verstevigen of een groter uithoudingsvermogen. Zelfs het silhouet en het gewicht kan gecorrigeerd worden. Met de verantwoorde trainingsschema’s wordt het zelfs een plezier om te bewegen.

Een goed gesprek met de klant wijst uit wat hij wil bereiken, hoe dikwijls hij wil en kan trainen. Vervolgens worden er testen afgenomen en wordt een schema opgesteld op maat van de klant, zijn wensen en behoeften en de haalbaarheid daarvan.

Elke klant wordt individueel begeleid. Wie wenst kan voedingsadvies krijgen en het onderhuidse weefsel kan behandeld worden met het Cellu M6-toestel van LPG.

Via endermologie worden plaatselijke vetophopingen aangepakt. Deze intensieve verzorging zorgt voor zuivering, anti-cellulitis, een beter silhouet en een strakkere huid. Bovendien is de behandeling zeer ontspannend!

 

Iedereen kan hier probleemloos komen bewegen, zowel zij die simpelweg aan hun conditie of figuur willen werken als topsporters.

De prijzen voor de trainingssessies zijn vergelijkbaar met die van de gemiddelde fitness.